Onze sponsoren

Er zijn een aantal Klarenbeekse sponsoren die Spulletjesdag Klarenbeek een warm hart toedragen. Fijn dat jullie ons steunen!

Created with Sketch.

Restaurant Pijnappel 

Created with Sketch.

Restaurant Pijnappel, gelegen in het “centrum” van het gezellige dorp Klarenbeek op de Veluwe, heeft u als gast van alles te bieden. In ons familierestaurant waar een huiselijke sfeer is,  kunt u heerlijk lunchen of dineren, maar ook voor een kopje koffie met gebak bent u van harte welkom. Daarnaast beschikt Restaurant Pijnappel over diverse zalen met een capaciteit tot 250 personen. De zalen zijn geschikt voor een fantastisch bruiloftsfeest, een feestelijke receptie, een heerlijk diner of buffet, maar ook voor het vieren van uw verjaardag. Er zijn meerdere zaaltjes, klein en groot voor vergaderingen, presentaties en conferenties.


Wolters Tweewielers 

Created with Sketch.

Altijd veilig en met plezier fietsen, daar zorgt Wolters Tweewielers voor met zijn fietsenwinkel in Klarenbeek.

Klarenbeekseweg 102 
7381 BG KLARENBEEK

Vleesch van Plante

Created with Sketch.

Ouderwets gerijpt, goed doorregen vleesch van onze eigen vleesras koeien. Beschikbaar in mooie porties. Lokaal. Puur ouderwets genieten. Vleesch van Plante verkoopt vleesch zoals vleesch hoort te zijn.


De winkel aan huis (Zutphenseweg 38 te Klarenbeek) is elke zaterdag tussen 9 – 15 uur geopend, ook zonder vooraf bestellen.