15 september '24

Spulletjesdag Klarenbeek 2024 staat gepland en wel op zondag 15 september. Wil jij ook een verkoopadres op deze dag? Dat kan! Belangrijk is dat het een adres in Klarenbeek is. Het inschrijfformulier voor 2024 vind je hieronder. 

Volgende Spulletjesdag Klarenbeek in september 2024

We schuiven op naar een patroon van Spulletjesdag Klarenbeek eens in de 2 jaar. Omdat de voorbereidingen ons veel tijd en energie kosten en omdat we hebben gemerkt dat een aantal deelnemers niet ieder jaar mee willen doen passen we ons patroon aan. 
Een keer in de 2 jaar organiseren we een Spulletjesdag in het dorp Klarenbeek. We hebben nog geen exacte datum maar de 3e editie zal plaats vinden in september 2024.  

120 deelnemers!

Jaja, we zijn de 100 gepasseerd. Dit hadden we niet durven dromen, maar het is echt waar! Spulletjesdag Klarenbeek gaat in 2022 met 120 deelnemers van start. En, we kennen dit jaar ook een primeur, namelijk de minimarkten bij onze sponsoren. Een heuse 2e hands fietsen markt bij Wolters Tweewielers, een minimarkt bij Vleesch van Plante en bij Stal Arlo een paarden (en pony's) spulletjesmarkt. Bij de roofvogeltuin De Havikshof is de tuin geopend en is er een kleine boekenmarkt. 

Trots zijn we dat we zo veel Klarenbeekers mee doen. Hopelijk is het mooi weer en trekken vele bezoekers langs de 120 deelnemers op de Plattegrond. Maar, ook als het minder weer is, is er veel te zien en zullen de deelnemers er alles aan doen om hun koopwaar, maar ook hun bezoekers droog te houden. 

Sponsoren gezocht 

 Wil jij sponsor worden van ons evenement, dat kan! Heel graag zelfs. Zoals jullie je kunnen voorstellen kosten het bijhouden van een website, het maken van drukwerk (flyers, plattegrond en ik doe mee posters) geld. We ontvangen natuurlijk deelnamegeld, maar voor extra mooie promotiematerialen of give away's is geen geld. Heb je een leuk idee of draag jij Spulletjesdag Klarenbeek een warm hart toe. Laat het ons dan weten. 

Artikel in Voorsternieuws

Link naar artikel in het Voorsternieuws van 25 september 2019

Artikel in de Stentor

Link naar artikel in de Stentor van 12 september 2019

Artikel Regiobode

Link naar artikel in de Regiobode van 25 september 2019

In de krant!

We haalden afgelopen weken een aantal keren de krant. Benieuwd wat men over ons schreef? 

Aantal deelnemers 2022 bekend

Met trots presenteren wij de 121 deelnemers aan onze tweede Spulletjesdag Klarenbeek.

Spulletjesdag Klarenbeek

Spulletjesdag Klarenbeek

Ondernemers zetten lokale producten centraal en particulieren maken van hun garage, carport of tuin een winkeltje met spulletjes die ze niet meer gebruiken. Ruim 120 deelnemende adressen zijn opgenomen op de plattegrond die de organisatie speciaal heeft laten maken. Deze plattegrond is te verkrijgen bij de sponsoren Vleesch van Plante aan de Zutphenseweg en Wolters Tweewielers aan de Klarenbeekseweg en bij Stal Arlo aan de Hoofdweg. Deze plattegrond geeft aan welke “winkeltjes” er te vinden zijn.