Inschrijving 18 september 2022

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 2e spulletjesdag Klarenbeek op 18 september 2022. 
Door op de button hieronder te klikken komt u bij het inschrijf formulier. 

Leuk dat je mee doet! 

2021 geen spulletjesdag Klarenbeek

Met het vooruitzicht dat vele activiteiten en evenementen in 2021 vanwege Corona opschuiven naar september en oktober hebben we besloten om ook in 2021 geen spulletjesdag Klarenbeek te organiseren. Maar, niet getreurd, in 2022 gaan we er weer voor. 

Spulletjesdag Klarenbeek 2020 gaat niet door! 

Wat is wijsheid? Zullen we ons evenement wel of niet door laten gaan in 2020? Welke eisen en regels gelden voor Spulletjesdag Klarenbeek in Corona-tijd? Waar doen we goed aan? Veel vragen waar we maar lastig antwoord op vinden. We hebben met zowel de gemeente Apeldoorn als met de gemeente Voorst contact gehad. Waar het in het kort op neer komt is dat voor kleinschalige, regionale evenementen wel een vergunning aangevraagd kan worden, waarbij de organisatie verantwoordelijk is voor de deelnemers. Er moet een 1,5 meter samenleving protocol zijn én de organisatie moet deze handhaven op plaatsen waar bezoekers komen. Kleinschalig is op dat moment tot 100 bezoekers. Na 1 september is dit aantal misschien weer anders, maar daar kunnen we nu niet op anticiperen. Ook vinden we het lastig dat er nog weinig ervaring is waar we van kunnen leren en de tijd ontbreekt om dit af te wachten. Zoals jullie hopelijk begrijpen zijn er voor ons een aantal onzekerheden waardoor wij het niet verantwoord vinden om de organisatie voor 2020 verder voort te zetten.


We hebben besloten om Spulletjesdag Klarenbeek een jaartje over te slaan en ons te gaan richten op 2021! De datum van de volgende Spulletjesdag Klarenbeek hebben we gezet op Zondag 19 september 2021. De sponsoren en de reeds ontvangen inschrijvingen zetten we door naar volgend jaar. Neem contact met ons op als je hier vragen of opmerkingen over hebt.

Graag tot ziens op zondag 19 september 2021.

Corona nieuws

Wat bevinden wij ons in een ontzettend rare, verwarrende en spannende periode. Het is niet te bevatten wat er zich op dit moment afspeelt op onze planeet. Het organiseren van Spulletjesdag Klarenbeek is nu niet het allerbelangrijkste. Hopelijk lezen jullie dit bericht allemaal in goede gezondheid. Mocht dat niet zo zijn, dan wensen wij jullie enorm veel sterkte en beterschap. Uiteraard wensen wij iedereen in jullie omgeving hetzelfde.

De persconferentie van minister-president Rutte van 23 april '20 geeft duidelijkheid t.a.v. het organiseren van evenementen tot 1 september. Hoe het na deze datum zal gaan kunnen we nu nog niet inschatten. Wellicht dat er 21 mei meer duidelijkheid komt over evenementen en de 1,5 meter economie.

We wachten met de (verdere) voortgang van de organisatie van ons evenement. Of we de vergunningsaanvragen bij de gemeentes gaan indienen besluiten we eind mei / begin juni. Ondertussen kunnen deelnemers zich gewoon inschrijven. Mochten we toch besluiten om een jaartje over te slaan, dan laten we jullie dit natuurlijk weten. Deelnemers die zich ingeschreven hebben, berichten we via een email en bezoekers informeren we via een nieuwsbericht op onze website en op facebook.

Graag nog even geduld. Binnenkort horen jullie of 27 september door zal gaan!


Inschrijving 

19 september 2021

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 2e spulletjesdag Klarenbeek op 19 september 2021. 
Door op de button hieronder te klikken komt u bij het inschrijf formulier. 

Artikel in Voorsternieuws

Link naar artikel in het Voorsternieuws van 25 september 2019

Artikel in de Stentor

Link naar artikel in de Stentor van 12 september 2019

Artikel Regiobode

Link naar artikel in de Regiobode van 25 september 2019

In de krant!

We haalden afgelopen weken een aantal keren de krant. Benieuwd wat men over ons schreef? 

Aantal deelnemers bekend

Met trots presenteren wij de 88 deelnemers aan onze eerste Spulletjesdag Klarenbeek.

Spulletjesdag Klarenbeek

Spulletjesdag Klarenbeek

Ondernemers zetten lokale producten centraal en particulieren maken van hun garage, carport of tuin een winkeltje met spulletjes die ze niet meer gebruiken. Ruim 88 deelnemende adressen zijn opgenomen op de plattegrond die de organisatie speciaal heeft laten maken. Deze plattegrond is te verkrijgen bij de 3 startpunten Restaurant Pijnappel aan de Hoofdweg, Vleesch van Plante aan de Zutphenseweg en Wolters Tweewielers aan de Klarenbeekseweg. Deze plattegrond geeft aan welke “winkeltjes” er te vinden zijn.